Tip

Toiletten Tips: Bespaar geld rond het toilet

Bespaar geld bij het kopen van een toilette. Dit onderwerp moet iedereen interessant vinden. Op veel gebieden van ons leven is dit mogelijk, maar vaak vergeet men een aantal zeer eenvoudige stelschroeven, die het mogelijk zouden maken om geld te besparen zonder grote uitgaven.

Ook rondom het toilet is veel mogelijk. Natuurlijk is geld besparen bij de aankoop van het juiste toilet de eerste stap. In principe kan ook gezegd worden dat diepe spoelmachines minder water verbruiken dan vlasspoelers, omdat één spoeling meestal voldoende is.

Het gemiddelde dagelijkse waterverbruik per persoon is 35 liter. Een spoeling met een normale regenbak is 9 liter. Als een spaarbekken als alternatief wordt gebruikt, wordt de hoeveelheid water per spoeling gereduceerd tot 6 liter. Als je ook een spaarknop van gebruikt die een kleine hoeveelheid van 3 liter water doorlaat, is het gemakkelijk mogelijk om de helft van de gebruikelijke hoeveelheid water te gebruiken bij het doorspoelen van het toilet per dag. 

Wat betekent Duroplast SoftClose en is deze functie belangrijk?

Als je op zoek bent naar een hoogwaardige toiletbril, wordt je al snel geconfronteerd met verschillende termen, waarachter de kwaliteit en functionaliteit van een deksel schuilgaat. Zo is er de zogenaamde Duroplast. Dit is een materiële beschrijving van de toiletbril. Duroplast is een harde glasachtige kunststof. Dus als je een thermohardend plastic deksel koopt, kun je ervan uitgaan dat het veel zal weerstaan.

Toilet ophangen of staand toilet of staand toilet?

Een van de allereerste vragen die je je bij de aanschaf van een toilet stelt, is of het een hangend of een staand toilet moet zijn. Om een lang verhaal kort te maken, moet je echter geen absolute retro fan zijn of wonen in een appartement in een oud gebouw waarvoor de charme van een vrijstaand toilet gerechtvaardigd is, in principe is alleen het hangend toilet in het geding. De voordelen zijn enorm….

Flexibiliteit
Vergeleken met een stand-alone toilet is het mogelijk om je hangend toilet op verschillende hoogtes aan de muur te bevestigen. Dit kan een hele opluchting zijn voor bijvoorbeeld lange mensen. Over het algemeen zijn de hangende toiletten vanaf het begin iets hoger gemonteerd dan de staande toiletten, wat het opstaan en gaan zitten aanzienlijk vergemakkelijkt.

Esthetiek
Dat is waarschijnlijk het belangrijkste verschil. Wie een moderne en stijlvolle badkamer wil, kan niet zonder een designer hangende WC, Deze zijn vaak voorzien van een culligan. Deze zijn al beschikbaar in zeer goede kwaliteit tegen zeer eerlijke prijzen. De gehele spoelbak, maar ook de leidingen en aansluitingen verdwijnen elegant in de wand. Behalve het toilet zelf zijn alleen de spoelknopjes zichtbaar.

Hygiëne
Het schoonmaken van hangende toiletten is zeer aangenaam. Je kunt veel tijd besparen door alle plaatsen in het hangend toilet te bereiken, zelfs in kleinere kamers, en ze relatief snel schoon te maken, ook omdat de regenbak nu in de muur zit. Omdat men vaak de vloer van de badkamer afveegt met Swiffer, enz. en er geen contact is met het hangende toilet, zal men het comfort snel waarderen. 


Voor meer informatie kun je ook deze website bekijken!