Geen categorie

Plekjes in Zwolle die je nooit gezien hebt

Dacht jij Zwolle goed te kennen? Dan zal je vast nog niet bekend zijn met deze plekjes in Zwolle. Wij kennen de stad door en door en toch toen wij deze plekjes tegenkwamen werden wij verrast dat dit in Zwolle te vinden was. Plan daarom eens een dagje uit, ga eten bij restaurant Zwolle zoals Blij Zwolle en ga op pad om deze plekjes te vinden!

Landgoed de Horte

Ben jij al bekend met Landgoed de Horte? Een prachtig gebied waar je als je goed zoekt een schattig klein wit huisje tegen kan komen. Dit werd vroeger gebruikt als biljarthuisje en het wordt nu gebruikt als overnachtings optie. Op dit landgoed is ook een vogelkijkhut te vinden waar je een mooi uitzicht hebt. Het landgoed vind je tussen Wijthmen en Emmen en is goed te bereiken met de fiets of auto.

Begraafplaats Bergklooster

Een iets minder gezellige plek is de begraafplaats Bergklooster. Het is misschien een raar idee om daar een bezoekje te brengen, maar het is enorm rustgevend en het toont een stukje historie van Zwolle. Het is een katholieke begraafplaats en je kunt er een bezoek brengen aan het kapelletje. 

Tuin van Harry Pierik

Wat je misschien niet helemaal verwacht in Zwolle is een prachtige tuin van Harry Pierik. We snappen dat je deze tuin nog niet gevonden hebt, want het is ook alleen te bezoeken op afspraak. Tussen twee deuren ligt een prachtige tuin die goed bebost is met planten en bomen.

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *