20 januari 2022

De lekkerste desserts nu ook thuisbezorgd

2 min read

Als je hebt genoten van een heerlijk diner wil je natuurlijk een lekkere versnapering als dessert. Er zijn verschillende soorten desserts beschikbaar, zowel zoet als hartig. Het meest gekozen dessert blijft een ijscoupe. Lekker romig ijs van verschillende smaken geserveerd met een lekker sausje. Sommige mensen kijken zelfs uit naar een dessert wanneer ze weten dat ze gaan dineren in het restaurant. Daarom is het vanaf nu ook mogelijk om een dessert bij je thuis te laten bezorgen. Net zo lekker als dat je gewend bent als je komt eten in het restaurant. 

Van tiramisu tot een kaasplankje

De afgelopen jaren is er veel veranderd op de dessertkaart. Er komen steeds meer producten op te staan die de wensen van de klant benadrukken. Zo is er een speciale dessert kaart voor vegans en zijn er verschillende glutenvrije desserts beschikbaar. Maar ook de traditionele nagerechten worden in allerlei varianten aangeboden. Een uitgebreid assortiment zorgt voor een diversiteit aan desserts. Voor speciale wensen kun je ook altijd vragen naar de mogelijkheden. 

Ook de kleintjes worden niet vergeten 

Speciaal voor de kleine eters is er een kinder dessertkaart beschikbaar. Een kleine kaart waar dus kleine desserts op staan. Deze gerechten zijn aangepast en geschikt voor alle kinderen. Je kunt kiezen uit verschillende soorten ijs of bijvoorbeeld een kindertaart bestellen. Een lekker gebakje speciaal voor kinderen met een nog leukere decoratie. Allergie of speciale wensen? Vraag naar de mogelijkheden.

Jarig of speciale gelegenheid

Ook thuis wil je op bepaalde momenten in het zonnetje gezet worden. Dit kan ook met een heerlijk diner gevolgd door een dessert. Kies voor een speciaal gemaakte verjaardagstaart en geniet samen met je familie en vrienden van deze persoonlijke versnapering. Ook voor andere jubilea of gelegenheden zijn er speciale pakketten beschikbaar. Van ontbijtjes tot aan desserts, er is van alles mogelijk. Makkelijk besteld en vers bij jou bezorgd, vanuit het restaurant.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *