Romantisch Dineren tijdens Valentijn

//Romantisch Dineren tijdens Valentijn

Romantisch Dineren tijdens Valentijn

Verwen uw Valentijn met een romantisch diner bij ons.

Wij gaan u laten genieten van onze mooie gerechten & wijnen in een romantische setting.

Geniet samen van onze heerlijke Luxe Antipasti met Italiaanse hammen, salami, burrata, bruschetta, gegrilde en gemarineerde groente of wat dacht u van onze overheerlijke rijk gevulde vissoep uit de Livorno of Argentijnse wilde Gamba’s van de Grill met tagliatelle, caponata, citroen en peterselie. Als secondi kunnen wij u bijvoorbeeld onze ossebucco op Milanse wijze met saffraan risotto adviseren. En als afsluiter bijvoorbeeld een mooi dessert van chocolade! Dit is suggestie van onze mooie menukaart.

Reserveren is gewenst.

RESERVEER UW TAFEL
2018-02-05T14:06:06+00:00